معرفی انواع تلفن های IP کاربردی برای تمامی مشاغل

در مراکز تلفنی بزرگ، بسته به شرایط موجود، انواع مدل های تلفن IP مورد نیاز است. همانطور که می دانید تلفن مورد استفاده ی مدیر یک سازمان، با تلفن اپراتور پاسخگوی تماس ها مجموعه متفاوت است. از همین رو انواع تلفن IP ایجاد و به بازار مصرف ارائه شده است.

در این مطلب سعی شده است تا فهرستی از انواع تلفن IP که در بازار داخلی قابل تهیه است را مورد بررسی قرار دهیم. قطعا دستگاهها و برندهای به مراتب بیشتری در بازار موجود هستند و تلفن های عنوان شده صرفا جهت نمونه مثال آورده شده اند.

نوع اول تلفن IP :

این نوع از آی پی فون، برای افرادی همانند مدیران عامل مجموعه ها، مدیران ارشد و اعضای هیئت مدیره در مجموعه ها، سازمان ها، ارگان ها و شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرد.

در این نوع از سطح کاربری، تلفن IP میبایست دارای صفحه ی نمایشگر بزرگ و تا حد امکان رنگی باشد. همچنین قابلیت هایی نظیر امکان انتقال مکالمه، برقراری تعداد زیادی تماس همزمان، ساپورت چند خط تلفن همزمان، بهره مندی از کلید هایی با قابلیت برنامه ریزی و همچنین امکان افزایش کلید های کاربردی (Extension Module) و داشتن اسپیکر از مهمترین ویژگی های تلفن IP مدیران است. بعضی از مدیران تمایل دارند امکان برقراری تماس های تصویری را بر روی تلفن IP خود داشته باشند.

بر اساس موارد گفته شده، اسامی انواع تلفن IP که در این فهرست قرار می گیرند و در بازار داخل هم قابل تهیه هستند، بدین شرح است:

Yealink T48G

Grand Stream GXV3175v2

Innova phone IP232

Mocet IP3092 Communicator

Innova phone IP222

D-Link DPH-850S

نوع دوم:

این نوع از تلفن IP مناسب مدیران و کارمندان سطوح میانی، کارمندان با حجم تماس بالا و منشی های مجموعه ها است. این سبک از تلفن ها به گونه ای طراحی شده اند که افرادی که در سمت مسئولان اجرایی سازمان قرار گرفته اند برای انجام فعالیت هایی نظیر هماهنگی برگزاری کنفرانس های تلفنی با چندین نفر، برقراری تماس های سه طرفه و سایر نیاز ها از ان استفاده کنند. از جمله مواردی که برای این دسته از افراد نیز مهم است، داشتن شکل ظاهری و امکانات مناسب تلفن IP است. در هنگام خرید این نوع از تلفن IP، علاوه بر اطمینان حاصل کردن از از زیبایی تلفن، اندازه مناسب نمایشگر، اسپیکر، پشتیبانی از اتصال هدست به ماژول توسعه دهنده و Extension Module نیز توجه کنید.

افرادی که در این گروه قرار گرفتند، جزو پرمشغله ترین ها هستند. از جمله ی فعالیت های آنها پاسخگویی و وصل تماس های تلفنی به داخلی ها است. به این موضوع دقت داشته باشید که تلفن IP که برای این دسته از افراد خریداری می شود، باید همزمان بتواند چندین داخلی مختلف را پشتیبانی کند و extension module داشته باشد.

بر اساس موارد گفته شده، اسامی انواع تلفن IP که در این فهرست قرار می گیرند و در بازار داخل هم قابل تهیه هستند، بدین شرح است:

Yealink T46G

Yealink T42G

Grand Stream GXP2120

Innova phone IP241

Innova phone IP240

D-Link DPH400SE

نوع سوم:

این دسته از افراد شامل افراد و کارمندانی است که تعداد تماس های کمتری دارند و همچنین نیاز به امکانات خاصی هم ندارند. در اینجا پیشنهاد می شود که تلفن IP مورد استفاده از امکانات کم و همچنین قیمت ارزانتر برخوردار باشد. از آنجایی که تعداد افرادی که در این دسته قرار می گیرند، درصد زیادی از پرسنل سازمان را تشکیل می دهند لذا انخاب بهترن گزینه، می تواند منجبر به کاهش هزینه های شبکه و راه اندازی مراکز تلفنی شما گردد.

بر اساس موارد گفته شده، اسامی انواع تلفن IP که در این فهرست قرار می گیرند و در بازار داخل هم قابل تهیه هستند، بدین شرح است:

Yealink T19P

Yealink T20P

Grand Stream 1400 series

Innova phone IP110

D-Link DPH-150SE

نوع چهارم:

در این گروه از افراد، استفاده از تلفن بصورت بسیار محدود صورت می گیرد و تنها داشتن یک صفحه کلید ساده برای آنها کفایت می کند. در این حالت پیشنهاد ما استفاده از دستگاه ATA است که امکان برقراری تلفن های ثابت به شبکه را برقرار می کند. از انجایی که افراد حاضر در این گروه دارای سطح دانش پایین تری هستند یا نیاز به امکانات چندانی ندارند، استفاده از تلفن های سنتی به همراه دستگاه ATA بسیار توجیه پذیر است. این موضوع می تواند به کاهش هزینه سرویس دهی کمک کرده و از دردسر نگهداری و پشتیبانی آن نیز بکاهد.

نوع پنجم:

افرادی که در این دسته قرار دارند، نیاز دارند تا در فضای آزاد یا سالن های کارخانجات و کارگاهی مکالمات تلفنی داشته باشند. کمپانی آلمانی به نام FHF یکی از تولید کنندگان تلفن IP در این دسته به شمار می رود. بدیهی است که هر یک از دستگاهها می بایست بر اساس شرایط مورد نیاز و قیمت دلخواه انتخاب گردد.

تلفن Innova phone IP150 یکی از بهترین نمونه ها در این دسته بندی به شمار می رود.

نوع ششم:

در مجموعه های بزرگ، استفاده از گوشی های تلفن بی سیم از جمله ی ملزومات است. از این رو در این دسته، گوشی های تلفن بی سیم قرار می گیرند. در این حالت، سه نوع کاربرد پیشنهاد می گردد:

استفاده از WIFI

در صورتی که از وای فای جهت سرویس دهی Voice سازمان خود استفاده می کنید، باید بدانید که این روش هم مزایا و محاسن خود را دارد. لازم است بدانید، در صورتی که این شبکه برای VoIP ایجاد نشده باشد، کار را برای استفاده ی شما بسیار سخت خواهد کرد و در صورتی که برای کاربری VoIP طراحی شده باشد، امکان استفاده از تلفن های های همراه هوشمند همراه با سافت فون یا گوشی هایی که برای استفاده از WIFI طراحی شده اند، وجود دارد.

با توجه به موارد گفته شده، گوشی سیسکو مدل WIP310 بهترین گزینه برای استفاده خواهد بود.

استفاده از DECT در تلفن IP

شبکه دکت هم مانند وای فای، مزایا و محدودیت های خاص خود را دارد، اما در صورتی که به درستی طراحی و اجرا گردد قابلیت اطمینان بیشتری نسبت به شبکه ی وای فای خواهد داشت. مهم ترین دلیل این موضوع هم اختصاصی بودن آن است. شرکت گرنداستریم، راهکارهای مناسبی برای راه اندازی شبکه ی دکت در نظر گرفته است که می توانید از آن استفاده کنید.

استفاده از Cordless های سنتی

یکی از راهکارهای مناسب برای استفاده از تلفن بی سیم، استفاده از تلفن های بی سیم معمولی است که در بسیاری از منازل و کارخانجات و ادارات، کاربرد فراوانی داشته است. در این صورت می بایست با استفاده از دستگاه ATA ، تلفن سنتی را به تلفن IP تبدیل کرد. دانستن این نکته نیز اهمیت دارد که تلفن های Cordless برد محدودی دارن و در صورتی که برد بیشتر مد نظر باشد، این تلفن ها پیشنهاد نمی گردد.

به مشاوره نیاز دارید؟

همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *