تلفن ثابت و سیپ ترانک مخابرات (تل سی و تلسی پلاس)

مخابرات

درباره شرکت مخابرات ایران

شرکت مخابرات ایران (سهامی عام) در سال ۱۳۵۰ خورشیدی با سرمایه‌ای بالغ بر پنج میلیارد ریال ایران تأسیس شد. این شرکت، دارای ۳۱ منطقه مخابراتی و مالک شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) است.

سرویس تلفن ثابت مخابرات

در نسل جدید شبکه‌های مخابراتی (NGN) که کلیه ارتباطات بر مبنای IP می‌باشد، جهت ارتباط بین مراکز تلفنی و همچنین ارتباط مراکز تلفن خصوصی ( PBX) از ترانک‌های بسته‌ای (PACKET TRUNK) استفاده می‌شود که نوعی از آن SIP TRUNK می‌باشد و جایگزین ارتباطات PRA و E۱ در شبکه‌های TDM است. برای برقراری ارتباط با این سرویس لازم است متقاضی به SIP-T-VPN شرکت مخابرات استان تهران متصل گردد. مشترکینی که می‌خواهند از سرویس‌های متنوع (VOIP) برخوردار شوند می‌توانند از این سرویس بهره بگیرند.
ویژگی‌های محصول:

  • امکان واگذاری گستره متنوعی از کانال‌های همزمان و نامبرینگ متناظر با آن بنا به درخواست متقاضی. به طور مثال: تعداد ۱۰، ۲۰، ۱۵۰ و یا ۱۰۰۰ کانال
  • عدم محدودیت جغرافیایی برای ارائه سرویس
  • کاهش هزینه تجهیزات

سرویس تل سی (TEL30) مخابرات چیست؟

مخابرات منطقه تهران با توجه به نیاز متقاضیان به ویژه اشخاص حقیقی، شماره تلفن ۸ رقمی رند و عادی بر بستر سیپ ترانک را با عنوان سرویس تل سی پلاس (TEL30) ارایه می نماید. این سرویس امکان مدیریت هم زمان N تماس تلفنی را فراهم می کند و قابل واگذاری به کلیه متقاضیان می باشد.
متقاضی این سرویس می تواند با پرداخت هزینه های مرتبط با شماره های ۸ رقمی رند، از مزایای شماره های رند، همراه با دیگر امکانات این سرویس بهره مند شود.

مزایای سرویس تل 30 مخابرات چیست؟

  •  امکان واگذاری به هر دو دسته افراد حقیقی و حقوقی
  •  جایگزین مناسب برای سرویس پی در پی
  •  امکان برقراری N تماس هم زمان (حداقل ۳۰ کانال) بدون دریافت بوق اشغال
  •  عدم وجود محدودیت جغرافیایی

سرشماره تلفن مخابرات

مخابرات با سرشماره 2 تا 8 در کشور تلفن ارائه می‌نماید.